Flera gånger har vi fått höra att kunderna väljer oss för vårt omsorgsfullt utvalda sortiment. Vi på Åre Skidsport har sålt och hyrt ut skidor i över 70 år. Personalen har självklart testat alla modeller och noggrant handplockat varenda skida. 

Något som skiljer oss från många andra är att alla varianter som har en plats på vår skidvägg också finns att hyra. Perfekt om du går i köptankar och vill provåka innan du slår till! 

Vill du till exempel jazza ner för pisterna på ett par premiumskidor från exklusiva Stöckli, testa den svenska nykomlingen Norse eller något däremellan är du välkommen in till oss. 

Längtar du ut på berget, bortom liftsystemet och Åres turister, erbjuder vi ett högklassigt sortiment av topptursutrustning. Med skidor från bland annat Black Crows, Black Diamond och sprillans nya Fusion Carbon Ultra från Extrem kombinerat med tech-bindningar från italienska ATK. Givetvis har vi även komplett lavinutrustning att tillgå och splitboards för dom som föredrar att glida nedför i sidled.

Även om vi är mest känd som en skidbutik så är snowboard lika viktigt för oss. Vi har faktiskt också fått höra att vi är en av världens bästa uthyrningar inom brädkategorin. Och samma sak här, alla modeller vi säljer gå att ta med ut på berget och testa! Vi har allt från klassiker, såsom brädor från Sims och Nitro, till uppstickare som svenska Stranda.  

Som officiellt testcenter har vi möjligheten att göra brädåkningen lite enklare för våra hyrkunder. Genom Burton Step On; bindningen utan straps och spännen, där du bara klickar i foten och är redo att shredda! Finns för båda hon, han, stora och små. 

Vår målsättning är att kunna erbjuda våra kunder ett högklassigt utbud i kombination med den bästa möjliga servicen och upplevelsen.  

Helt enkelt för dig som prioriterar hög kvalitét, god service och ett unikt sortiment.