K2 + Geoff McFetridge

Artisten Geoff McFetrigde kommer från Great White North (Kanada!) och nu bosatt i Los Angeles, Kalifornien

Geoff McFetridge är en världsberömd konstnär som lever sitt liv genom att arbeta mellan puderåken. Unika färger, kontinuerlig utveckling och med detta projekt, ett perspektiv som kommer från tid spenderad i naturen och främst i bergen. K2's samarbete med Geoff McFetridge har gett oss möjligheten till en samling av produkter att kalla unika! Kolla in produkter från K2xGM-samlingen nedan, det finns något för alla!

 

Skidåkning handlar om upplevelsen. Upplevelse att upptäcka olika linjer längs med vägen. Det handlar om den resan att gå längre än du har gjort innan och skilja dig från normen. Ibland kommer du så långt ur verkligheten att det är svårt att hitta tillbaka till civilisationen. Geoff McFetridge Wayback 96 lyfter fram denna resa på ett sätt som bara Geoff vet hur. Finns i 170 cm och 177 cm.

Människa eller djur? Vi säger båda! K2 har arbetat med en av deras favoritartister, Geoff McFetridge, på en begränsad utgåva av Reckoner 112, som visar vildmarken i oss alla. Känner du till den skidan som kan göra allt? Den som hugger, hoppar och skär?  Folk säger att det inte finns, men K2 är här för att berätta att de har fel. Reckoner 112 är allt du behöver, oavsett vad berget kan erbjuda dig. Finns i 177 cm och 184 cm.

Unikt för Sverige får Åre Skidsport in ett par av varje skida

Maila oss om du vill säkra ett par idag - [email protected]