Välkommen till en inspirationskväll
online med Per Ås & Mattias Fredriksson

Tisdag 9 mars kl 19.00

Per Ås, baserad i de Franska alperna (La Grave) är Patagonia ambassadör och har en lång karriär bakom sig som bergsguide. Han är Technical Director på Swedish Mountain Guides Association sedan 11 år tillbaka och vice president på Gudie Bureau i La Grave. Han har över 20+ års erfarenhet där han nu vill inspirera dig till säker och rolig topptursåkning. Per kommer berätta om sin historia och du får följa med på en rolig resa i bergens miljö.

Mattias Fredriksson är en av de mest produktiva äventyrsfotograferna i vår tid. Under det senaste kvartalet har han rest världen runt med några av världens bästa skidåkare, mountainbikecyklister och utomhusidrottare på uppdrag för ett stort antal redaktionella och kommersiella kunder. Mattias har en stor erfarenhet av att planera och genomföra äventyr och är för närvarande baserad i Terrace, B.C., Kanada, där han bor tillsammans med sin partner Elle och deras Siberian Husky Tikaani. 

Per & Mattias kommer bidra från sin långa erfarenhet av säkerheten i bergen och hur du på bästa sätt planerar dina framtida äventyr. Detta vill du inte missa! Här kan du läsa mer om Per » och Mattias »

 

Eventet presenteras av Patagonia och kommer hållas på Microsoft Teams.
Vi skickar ut en länk till dig efter anmälan.

Anmäl dig här:

 
Läs mer »

A life of skiing & skiing for life