Åre Skidsport skiljer sig avsevärt i sin filosofi från många andra butiker. När du köper ett par skidor anser vi att du ska ha chansen att prova dem först. Idag finns det mängder av tester både i tidningar och på nätet som beskriver hur skidor är eller ska vara. Allihopa glömmer att det du tycker är det viktigaste. Vi i butiken och all media kan bara vara en guide till ert skidköp. Vi vill att du testar innan du bestämmer dig.

Alla som arbetar på Åre Skidsport har provat och testat utrustningen vi säljer. Snowboard som skidor. Vi provar även de pjäxor vi har på hyllan. Varför envisas vi med att testa allt då? Vår målsättning är att vi ska kunna vara en så bra guide det bara går och vi vill hjälpa dig att hitta rätt så du blir riktigt nöjda med ditt köp. Inköpen styr vi själva över till 100% och vi har som regel att vi köper bara in det som vi själva skulle vilja åka på. Det är en stenhård gallring. Ingen inköpsorganisation styr Åre Skidsports sortiment. Det gör vi.

På vår skidvägg hittar du allt ifrån pist, offpist, allmountain, topptur/randonnéskidor och snowboards. Bland butikens stamkunder kryllar det av dedikerade skidåkare, gamla landslagsåkare, skidgymnasieelever, skiers, skibums och bybor som ger oss förtroende att leverera den bästa utrustningen.

Är du sugen på att köpa ett par nya skidor eller en snowboard till vintern så gå en trappa upp på Åre Skidsport så ska vi hjälpa dig att hitta just det du söker.

 

 

 

Alla skidor och snowboards vi säljer är uppmonterade med bindning för dig att testa. Du betalar då vanlig hyra och köper du sedan utrustningen av oss drar vi självklart av hyran på priset. Du kan testa olika modeller under en eller flera dagar för att hitta det bästa alternativet för dig.

Åre Skidsport har unika samarbeten med många leverantörer vilket gör att vårt sortiment ser annorlunda ut. Bland våra snowboards hittar du många unika modeller som vanligtvis inte går att testa innan du köper den. Även inom skidor hittar du hos oss modeller som bara ett fåtal butiker i världen säljer, eller vet hur man ska sälja dem för den delen. Hos oss kan du även testa dem. Vårt utbud sträcker sig från Wc-tävlingsskidor till superlätt topptursutrustning, och allt däremellan. Vi är enormt stolta över vårt sortiment. Har du högt ställda krav på kunskap och erfarenhet när du köper din utrustning är vi butiken för dig.

Kontakta oss gärna på 0647-50119 eller [email protected] om du har speciella önskemål eller vill reservera skidor eller snowboard så att ert test kan börja.

Skidor G3, Rossignol, Black Crows, Black Diamond, Fischer, Armada, Blizzard, Dynastar, Extrem, Faction, Head, K2, Line, Salomon, Stöckli, Völkl.

Snowboard Nitro, Burton, Jones, Rome, Salomon. Givetvis har vi så ni kan prova split-boards.