Åre Skidsport skiljer sig avsevärt i sin filosofi från många andra butiker. När man köper ett par skidor anser vi att man ska ha chansen att prova dom först. Idag finns det mängder av tester både i tidningar och på nätet som beskriver hur skidor är eller ska vara. Allihopa glömmer att det ni tycker är det viktigaste. Vi i butiken och all media kan bara vara en guide till ert skidköp. Vi vill att ni testar innan ni bestämmer er.

Alla som arbetar på Åre Skidsport har provat och testat utrustningen vi säljer. Snowboard som skidor. Vi provar även de pjäxor vi har på hyllan. Varför envisas vi med att testa allt då? Vår målsättning är att vi ska kunna vara en så bra guide det bara går och vi vill hjälpa er att hitta rätt så ni blir riktigt nöjda med era köp. Inköpen styr vi själva över till 100% och vi har som regel att vi köper bara in det som vi själva skulle vilja åka på. Det är en stenhård gallring. Ingen inköpsorganisation styr Åre Skidsports sortiment. Det gör vi.

På vår skidvägg hittar ni allt ifrån pist, offpist, allmountain, topptur/randonnéskidor och snowboards. Bland butikens stamkunder kryllar det av dedikerade skidåkare, gamla landslagsåkare, skidgymnasieelever, skiers, skibums och bybor som ger oss förtroende att leverera den bästa utrustningen.

Är ni sugna på att köpa ett par nya skidor eller en snowboard till vintern så gå en trappa upp på Åre Skidsport så ska vi hjälpa er att hitta det ni söker.

Alla skidor vi säljer har vi uppmonterade med bindningar så ni kan testa er fram. Samma gäller på snowboard. Ni betalar vanlig hyra och köper ni sen utrustning av oss drar vi av hyran på priset. Vi tar inte dubbelt betalt. Självklart kan ni testa olika modeller under en eller flera dagar. Bland våra snowboards hittar ni många unika modeller som vanligtvis inte går att testa innan man köper.

Åre Skidsport har unika samarbeten med många leverantörer vilket gör att vårt sortiment ser annorlunda ut. Hos oss hittar ni modeller som bara ett fåtal butiker i världen säljer, eller vet hur man ska sälja för den delen. Hos oss kan ni testa dom. Utbudet sträcker sig från Wc-tävlingsskidor till superlätt toppturs utrustning. Och allt däremellan. Vi är enormt stolta över vårt sortiment så har ni högt ställda krav på kunskap och erfarenhet när ni köper er utrustning är vi butiken för er. På dom flesta ställen som säljer skidor idag har ni åkt mer skidor en dom som säljer dom. Är inte det konstigt?

Kontakta oss gärna på 0647-50119 eller skicka ett mail på [email protected] om ni har speciella önskemål eller vill reservera skidor eller en snowboard så att ert test kan börja.

Här kommer ett ax-plock av vad ni hittar hos oss.

Skidor, Dps, Extrem, Faction, Dynafit, Blizzard, Völkl, Salomon, Nordica, Dynastar, Armada, Line, K2, Stöckli, Black Crows, Moonlight skis.

Snowboard, Jones, Lib Tech, Rome, Burton, Gnu. Givetvis har vi så ni kan prova split-boards.

Välkommen