Tjejdag med Åre Skidsport

Åre Skidsports tjejkväll goes tjejdag! Ta chansen, eventet är gratis och det är först till kvarn som gäller.

Brudar, boka in lördag den 18/12 i era kalendrar. En dag maxad med åkning, härligt häng och massvis med pepp väntar. Vi kommer dela in oss i tre grupper; freeride, pist och bräda med ett begränsat antal i varje. Alla som vill får möjlighet att låna och testa utrustning specifikt för ändamålet, och vi har också Extrem på plats för dig som vill teståka lagg! Varför inte deras guldskida Mother Tree?

Dagen avslutas på topp med gemensam lunch på Hummelstugan. Hur trevligt!? 

Inte nog med det, vi har också vår vän Oakley på plats och du som deltagare kommer få chansen att kamma hem finfina priser! 

När? Lördag 18/12.

Var? Vi samlas vid butiken och tar oss gemensamt till liften. 

Hur? Anmäl dig här till höger. Eventet är gratis och det är först till kvarn som gäller! Liftkort ingår ej.

Mer info om dagen och exakta tider kommer till din mail inom kort.

Pistgrupp 

Det här är för dig som vill ligga på skär och carva järnet! Vi brassar runt i systemet tillsammans och anpassar nivån efter deltagarna, men vi rekommenderar att du känner dig bekväm med att ta dig ner för en blå backe. Med oss har vi vår alldeles egna Emmely, som är utbildad skidlärare och kan komma med tips och tricks till dom som vill!

Om du inte har egna pistskidor föreslår vi att ni lånar ett par av oss för bästa möjliga upplevelse. Boka premiumskidor separat via vår hemsida och ange att du ska vara med på tjejdagen.

Brädgrupp 

För dig som glider nedför backarna i sidled! I samvaro med Katja från brädklubben Massa Brudar sladdar vi runt i systemet och svänger förbi parken tillsammans, där dom som vill får tips och tricks och möjlighet att slipa på sina jibbfärdigheter! Aldrig hängt i parken innan? Inga problem! Förkunskapen som krävs är att ta sig ned för en blå backe, sedan anpassar vi dagen efter gruppen. Vill du låna eller testa någon specifik bräda? Boka utrustning separat via vår hemsida och ange att du ska vara med på tjejdagen.

Freeridegrupp 

Med friåkaren Carolin Strömberg i spetsen ägnar vi förmiddagen åt att navigera oss runt på skutan tillsammans. Du får möjlighet att teståka lagg från Extrem och Carro kan komma med tips och tricks för att just du ska utvecklas i din åkning. Val av terräng och nivån anpassas efter gruppen, men vi rekommenderar att du känner dig bekväm med att ta dig ner för en röd backe. 

Lavinutrustning innehållandes transceiver, sond och spade är ett krav. Ange i anmälningsformuläret om du behöver låna av oss. 

 

 

Anmäl dig här!