Brudar, äntligen! Den 24/4 är det dags för omtag av Åre Skidsports tjejdag. Ta chansen, eventet är gratis och det är först till kvarn som gäller! 
En dag maxad med åkning, härligt häng och massvis med pepp väntar. Vi kommer dela in oss i tre grupper; freeride/topptur, pist och bräda med ett begränsat antal i varje. Med oss på tåget har vi också våra vänner från Burton, Oakley & Extrem som inte minst supportar med nästa års brädor och skidor att teståka. 
Dagen avslutas på topp med gemensam lunch på Hummelstugan. Hur trevligt!? Sedan är det fri hopp och lek resten av dagen!

Freeride/topptursgrupp 

Med friåkaren Carolin Strömberg i spetsen ägnar vi förmiddagen åt att navigera oss runt på skutan tillsammans. Du får möjlighet att teståka lagg från Extrem och Carro kan komma med tips och tricks för att just du ska utvecklas i din åkning. Val av terräng och nivån anpassas efter gruppen, men vi rekommenderar att du känner dig bekväm med att ta dig ner för en röd backe. 

Pjäxor för topptur är bra att ha och lavinutrustning innehållandes transceiver, sond och spade är ett krav. Behöver du hyra? Boka via vår hemsida och ange att du ska vara med på tjejdagen. 

Pistgrupp 

Det här är för dig som vill ligga på skär och carva järnet! Vi brassar runt i systemet tillsammans och anpassar nivån efter deltagarna. Med oss har vi vår alldeles egna Emmely, som är utbildad skidlärare och kan komma med tips och tricks till dom som vill!

Om du inte har egna pistskidor rekommenderar vi att ni lånar ett par av oss för bästa möjliga upplevelse. Boka premiumskidor separat via vår hemsida och ange att du ska vara med på tjejdagen. 

Brädgrupp 

För dig som glider nedför backarna i sidled! Tillsammans med Rebecca från Burton sladdar vi runt i systemet och testar nästa års brädor. Förkunskapen som krävs är att ta sig ned för en blå backe, sedan anpassar vi dagen efter gruppens nivå och önskemål. 

Anmäl dig här!

Tjejdag 24/4

  • Tjejdag 24/4

  • Något annat du vill framföra till oss?