Åre Skidsport

FRI FRAKT ÖVER 500 KR | Mån-SÖN 09:00-18:00 | Tel 0647-501 19 | [email protected]

Vad gör vi under Corona-pandemin?

Pandemin ställer höga krav på oss alla och extra mycket på oss som fysisk butik. Därför har vi gjort allt för att både vi och ni ska kunna besöka butiken tryggt i vinter. Vi hoppas att ni kommer känna er trygga när ni kommer till butiken. Är ni osäkra på om ni kan besöka oss finns hela vårt sortiment även i webbshopen. Ring oss eller gör din beställning på hemsidan!

Avstånd, minst en skidlängd. Enkelt att mäta och något vi känner igen. Vi håller avståndet och begränsar antalet när det behövs.

Uthyrningen. Vår uthyrningskö sker utomhus i år. När du kommer till butiken tar du en nummerlapp, väntar utomhus tills ditt nummer syns i fönstret. Vi begränsar antalet på det viset både för köbildning och hur många som provar ut sina pjäxor.

Minskat antal. Kom färre när ni vill in och handla.

Handsprit. Vi vill gärna att ni spritar händerna så fort ni kommer in i butiken. Det finns handsprit både vid entrén och på övervåningen.

Boka bootfitting. Ska du prova ut ett par nya pjäxor hos oss? Boka gärna din tid så får du hjälp av någon av våra bootfitters.

Avskiljare. För att hjälpa till när avståndet inte är ett alternativ har vi plexiglas både vid uthyrningen, kassan och uppe på övervåningen. Ska du prova ut eller justera dina pjäxor sitter du säkert i ett eget bås.

Share:

Recent Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *