Åre Skidsport verkstad har uppdaterats in i absurdum. I verkstaden huserar numera nya slip och kantmaskiner. Åre skidsport klarar av att slipa alla typer av skidor och snowboards. Vi monterar alla typer av bindningar, racing, topptur, friåkning eller barn. Vi slipar skidor på olika sätt beroende på vilka krav ni har eller om ni söker efter en speciell känsla i skidorna. Vill ni ha riktigt vassa kanter är Åre Skidsport rätt verkstad för jobbet.

I vår verkstad har det slipats skidor i över sextio år så att säga att erfarenheten sitter i väggarna är inte att överdriva. Vi är enormt petiga gällande våra hyr och testskidor. Dom slipar vi varje gång dom har varit i backen. 

Att laga en skida eller en snowboard som har gått sönder är inte alltid det enklaste att göra. Vi har tack vare vår erfarenhet lyckats att rädda mycket som har fått lite för tuff behandling eller om man bara har haft oturen att man kört över en riktig elak sten.

I vår verkstad figurskär vi även stighudar och ställer in bindningar. Vi är även ett Burton Service center vilket betyder att man kan få hjälp, service och reservdelar till Burtonprodukter hos oss. Allround magiker är rätt namn för vårt verkstadsgäng. Oavsett om ni vill kapa en stav eller tycker det är dags att ge skidorna lite kärlek så fixar vi det. Inga problem.

Har du speciella förfrågningar angående vår verkstad så hör av dig till oss.

Åre Skidsport, 0647 501 19