Åre Skidsport verkstad har uppdaterats in i absurdum. I verkstaden huserar numera nya slip och kantmaskiner. Vi på Åre skidsport klarar av att slipa alla typer av skidor och snowboards, vi monterar alla typer av bindningar; racing, topptur, friåkning och barn. Vi slipar skidor på olika sätt beroende på vilka krav du har eller om du söker efter en speciell känsla i skidorna. Vill du ha riktigt vassa kanter är Åre Skidsport rätt verkstad för jobbet. I vår verkstad har det slipats skidor i över 70 år så att säga att erfarenheten sitter i väggarna är inte att överdriva.

Hyr- och testskidor. Vi är enormt petiga med våra hyr- och testskidor. Vi slipar självklart dem varje gång de har varit ute i backen.

Lagning av skidor och snowboards. Att laga en skida eller en snowboard som har gått sönder är inte alltid det enklaste att göra. Vi har tack vare vår erfarenhet lyckats att rädda mycket som har fått lite för tuff behandling eller om du bara har haft oturen och kört över en riktigt elak sten.

Stighudar. I vår verkstad figurskär vi även stighudar och ställer in bindningar. Vi är även ett Burton Service Center vilket betyder att du kan få hjälp, service och reservdelar till Burtonprodukter hos oss. Allround magiker är rätt namn för vårt verkstadsgäng. Oavsett om du vill kapa en stav eller tycker det är dags att ge skidorna lite kärlek. Vi fixar det.

Har du speciella förfrågningar angående vår verkstad, hör av dig till oss.
Telefon 0647-501 19